Політика конфіденційності

Останнє оновлення: 24 березня 2021 року

Цей документ описує політику конфіденційності для сайту https://appointer.com.ua/ (надалі – Сайт). У цьому документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайті, та як може використовуватися і надаватися ця інформація.

Визначення понять

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Користувач – особа, яка надає свої персональні дані Виконавцю послуг.

Виконавець - Фізична особа-підприємець Віталі Бродетскі.

База персональних даних - іменована сукупність упорядкованих персональних даних в електронній формі Виконавця.

Згода суб’єкта персональних даних - добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки, висловлене у формі проставлення відмітки про надання дозволу на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки.

Збір та використання персональних даних

Користувачу може бути запропоновано ввести персональні дані для цілей реєстрацій на Сайті.

Після заповнення форми для реєстрації на Сайті, вважається, що Користувач надав свою згоду на обробку Виконавцю своїх персональних та контактних даних. Виконавець може зберігати інформацію про з'єднання, трафік, дату та час тривалості роботи Користувача на Сайті.

Персональні дані Користувача використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів Украйни "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах", НД ТЗІ 2.5-010-03 "Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу".

Персональні дані Користувача можуть зберігатися протягом 3 років.

На Сайті фіксується доменне ім'я або IP-адреса комп'ютера Користувача, дата доступу, файли (ім'я файлу і URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого Користувач потрапив на Сайт, кількість байт, переданих в ході сесії.

При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту Користувачем /їх пристроями.

За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту, така як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження Користувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту, тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з Користувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.

Умови надання інформації (Disclaimer)

Сайт може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей та допомагають нам найбільш повно розкрити інформацію або ілюструють розміщений матеріал. Той факт, що ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції або ідеї, а також не гарантуємо достовірності розміщеної там інформації. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів. Якщо у вас є питання або сумніви з приводу цієї політики, Ви можете зв'язатися з нами за адресою електронної пошти info@appointer.com.ua

Автоматичний збір і використання інформації

Автоматично збирається і зберігається наступна інформація:

- доменне ім’я, IP-адреса, за допомогою яких Користувач заходить на Сайт;
- вид браузера та операційної системи;
- дата і час відвідування Сайту;
- переглянуті сторінки;
- якщо Ви перейшли на Сайт по посиланню з іншого сайту – адреса цього Сайту.

Виконавець використовує персональну інформацію, зібрану за допомогою Сайту, для:

- надання інформації та послуг, запитуваних Користувачем;
- безпеки та запобігання шахрайству;
- ефективного клієнтського обслуговування;
- персоналізації використання Сайту;
- надання Користувачу спеціальних пропозицій та іншої інформації, яка, на думку Виконавця, може бути цікава Користувачу;
- надання Користувачу відомостей і повідомлень щодо використання Сайту;
- надання Користувачу запрошень взяти участь в опитуваннях і надати Виконавцю коментарі;
- кращого розуміння потреб та інтересів Користувача;
- вдосконалення контенту, функціоналу і зручності сайту;
- вдосконалення послуг Виконавця;
- вдосконалення маркетингових і рекламних заходів Виконавця;
- будь-яких інших цілей, зазначених у діючому повідомленні про конфіденційність або інших угодах між Виконавцем та Користувачем.

Відомості про трафік, який проходить через мережу, електронною поштою, і активність Користувача в мережі Інтернет на Сайті захищені відповідно до законодавства України. Це означає, що Виконавець не може втручатися в таємницю телекомунікацій.

Виконавець маємо право надати будь-яку особисту інформацію Користувачів Сайту на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу правомірну вимогу згідно з чинним законодавством України.

Виконавець не несе відповідальності за упущену вигоду, неотриманий прибуток, втрату даних, або будь-які інші збитки Користувача Сайту, якщо такі виникли при користуванні Сайтом. Користувач Сайту використовує Сайт на власний ризик. У межах, які максимально дозволяє закон, ані Виконавець, ані будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування Сайту, не несе відповідальності за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які будь-коли завдавалися та які були спричинені тим, що Користувач мав доступ до Сайту, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо Користувач було попереджено про можливість таких пошкоджень та втрат.

Виконавець не гарантує та не стверджує, що використання матеріалу, який надається на Сайті, не зашкодить інтересам третіх осіб.

Усі права на зміст Сайту належать Виконавцю або використовуються за згодою із правовласниками. Даний Сайт в цілому, і окремі його елементи охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", іншими актами чинного законодавства України та міжнародними договорами.

Користувач Сайту не повинен поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з Сайту для будь-якої публічної̈ або комерційної мети без письмового дозволу Виконавця. Користувач повинен дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копійовані матеріали. Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на Сайт.

Копіювання інформації з Сайту може бути здійснення у некомерційних цілях для розміщення на сторінках Користувача, у блогах, соціальних мережах.

При роботі з Сайтом Користувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам Сайт, ні на його зміст чи на використання будь-яких елементів брендінгу або логотипів Сайту.

Якщо Користувач вже відвідує даний Сайт, то автоматично погоджується з даною Політикою конфіденційності та її умовами. Якщо Користувач не погоджується з даною Політикою конфіденційності та її умовами, то Користувач має покинути цей Сайт.

Захист інформації

Виконавець вживає всіх необхідних заходів для захисту даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення. До цих заходів належать, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання та обробки даних і заходів безпеки, включаючи відповідне шифрування і заходи щодо забезпечення фізичної безпеки даних для запобігання неавторизованого доступу до систем, в яких ми зберігаємо особисті дані.

Виконавець надає доступ до інформації Користувачів тільки тим співробітникам, підрядникам та агентам Виконавця, яким необхідно мати цю інформацію для здійснення операцій, які виконуються від імені Виконавця.

Неповнолітні особи

Сайт не призначений для неповнолітніх віком до 18 років. Виконавець не використовує Сайт для навмисної передачі даних від і для дітей віком до 18 років. Якщо Вам менше 18 років, не надсилайте нам ніяку персональну інформацію. Якщо Виконавець встановить, що особа віком до 18 років надає таку персональну інформацію за допомогою Сайту, Виконавець докладе розумних зусиль з тим, щоб видалити цю інформацію з наших баз даних.

Відповідальність сторін

У разі втрати або розголошення конфіденційної інформації Виконавець не несе відповідальність, якщо дана конфіденційна інформація:

- Стала публічним надбанням до її втрати або розголошення.
- Була отримана від третьої сторони до моменту її отримання Виконавцем.
- Була розголошена за згодою Користувача.

Виконавець не несе відповідальність за розповсюдження інформації співробітниками/підрядниками Користувача, яким останній надав доступ до особистих даних своїх клієнтів.

Додаткові умови

Користувач, користуючись Сайтом, прийняв умови цієї Політики конфіденційності, враховує та згоден з тим, що дана Політика конфіденційності може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до Політики конфіденційності, публікуються на цій сторінці Сайту.

У окремих випадках Виконавець залишає за собою право публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних програм.

Виконавець має право вносити зміни в цю Політику конфіденційності без згоди Користувача.

Нова Політика конфіденційності набирає чинності з моменту її розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

Всі пропозиції або питання щодо цієї Політики конфіденційності слід повідомляти в розділ "Контакти" на Сайті.

connect-buttonПідключитисяgearSmallgearBig
logo